BG Car Show 2014

Povodom predstojećeg sajma automobila BG Car Show 2014 na Beogradskom sajmu 11. marta 2014. godine održana je press konferencija kojoj su prisutvovali Danka Selić, generalna direktorka Beogradskog sajma, Miloš Petrović, predsednik Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova, Mauricio Bala, pomoćnik generalnog direktora za marketing i prodaju DDOR i Vladimir Pajović, predsednik Asocijacije lizing kompanija Srbije.
Beogradski sajam je najavio brojne premijere i novitete, a u saradnji sa renomiranim auto-moto brendovima.
G. Pajović je govorio o lizingu kao sponi između građana i privrede, odnosno automobilske industrije, i rekao da brzim, jednostavnim i fleksibilnim radom lizing kuće omogućavaju potrošačima da pod veoma povoljnim uslovima kupe potrebno vozilo. “Konkurencija između lizing kompanija je do krajnjih granica snizila cene, pa će automobili ove godine biti najdostupniji. Sudeći po cenama lizinga, Srbija kao da je već u EU“ objasnio je Pajović.
Beogradski sajam od 14. do 23. marta 2014. godine organizuje dve manifestacije: 4. DDOR BG CAR SHOW i 8. Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION 2014. Samostalno, ili u saradnji sa izlagačima poznatih automobilskih marki, lizing kompanije će i ovaj put učestvovati na Sajmu, nudeći sigurno najbolje uslove koje možete dobiti u toku godine za finansiranje nabavke novih vozila.

Унос је објављен у Vesti. Language: . Забележи (bookmark) пермалинк. И коментари и трекбекови су тренутно затворени