ODRŽANA KONFERENCIJA „LIZING U GODINI PREDUZETNIŠTVA – JAČANJE PRIVREDE KROZ RAZVOJ MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA”

Asocijacija lizing kompanija Srbije je zajedno sa Privrednom komorom Srbije, 14. oktobra 2016. godine organizovala četvrtu godišnju konferenciju o lizingu pod nazivom „LIZING U GODINI PREDUZETNIŠTVA – JAČANJE PRIVREDE KROZ RAZVOJ MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA”.

Konferenciju su otvorili: g. Mihajlo Vesović, zamenik generalnog menadžera Privredne komore Srbije, gđa Katarina Obradović Jovanović, pomoćnik ministra privrede za mala i srednja preduzeća i preduzetnike i g. Boris Stević, predsednik UO Asocijacije lizing kompanija Srbije.

Među učesnicima konferencije bili su predstavnici lizing kompanija, kao i korisnici lizinga, vlasnici malih i srednjih preduzeća.

Dok su predstavnici lizinga pričali o trendovima i predviđanjima za budućnost, preduzetnici su ukazali na benefite lizinga zahvaljujući kojima su pokrenuli i osnažili svoje poslove.

Osnovni cilj konferencije bio je da se privrednicima predstave pogodnosti ovog oblika finansiranja poslovnih aktivnosti i promoviše lizing kao model finansiranja po meri malih i srednjih preduzeća.

Унос је објављен у Vesti. Language: . Забележи (bookmark) пермалинк. И коментари и трекбекови су тренутно затворени
  • Web clippings